O nas

Pridite, spoznajte nas pobližje...

Nahajate se na:

Naslovna stran / O nas

Predstavitev podjetja

Podjetje Romet d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2001. Osnovna dejavnost je bila najprej veleprodaja in maloprodaja agrokmetijskega in gradbenega materiala. Poleg osnovnega gradbenega material vam ponujamo še različne vrste barvt in lakov, čistila, vijačni material, zidarsko orodje, elektro in vodovodni material.

Leta 2003 smo preuredili prvo etažo v nov salon keramike, kjer lahko izbirate keramiko različnih španskih in italijanskih proizvajalcev. Naj povemo, da pri vseh tujih dobaviteljih nastopamo direktno z lastnim uvozom. Razširili smo tudi ponudbo sanitarne keramike in kopalniškega pohištva in opreme. Nudimo vam tudi ves vezni material za keramiko, kot je lepilo, različne vrste emulzij, fugirne mase, zaključne letve in križce. Nudimo tudi vso potrebno orodje za keramičarstvo.

Podjetje Romet ima tudi lasten vozni park. Opravljamo prevoze gradbenega materiala za naše kupce na njihovo gradbišče. Veseli smo, da se krog naših kupcev iz leta v leto širi. Veseli nas, da imamo veliko rednih kupcev, ki s seboj pripeljejo nove kupce. S svojo ponudbo se trudimo zadovoljiti naše stranke po najboljših močeh. Smo zelo elastični in pripravljeni na nove izzive naših kupcev.

Fotografija podjetja / trgovine / salona

Vodstvo

Naše stranke